IMG_20170114_201936_HDR.jpg

Kiinalaisen uudenvuoden pyhät kestivät parin viikon ajan huipentuen lyhtyfestivaaliin viime viikonloppuna. Asiaan kuuluu syödä tangyuaneita, eli sokerivedessä keiteltyjä riisipalloja, joissa usein joku metka täyte, kuten pistaasia, maapähkinää, mustaa seesamitahnaa tai punajuurta. Samoja palloja löytyy täältä valmiina pakastealtaista ja ne tarvitsee vain lämmittää. Tiedän jo nyt, että näitä tulen kaipaamaan Suomessa.

Shanghaissa oli harvinaisen kirkas ja selkeä ilma viikonloppuna. Moskova toi sylillisen kultaa keskuuteemme ja vierailimme porukalla päiväkaraokessa , sekä myöhemmin syömässä ja katselemassa kaupungin valoja, kun saastepilvi ei hämärtänyt näkymää. Äärimmäisen ihastuttava viikonloppu hyvässä seurassa. Ei tarvitse muistutella itselleen, kun seura muistuttaa itsestään, että täällä on ympäröityinä hyvillä tyypeillä.

IMG_20170211_210818_HHT.jpg

Vielä hetki yleistä navanrapsuttelua ennen seuraavan lukukauden alkamista. Koska vihdoin kaikki paikat ovat taas auki, kävimme tyttöjen kanssa läheisessä kauneushoitolassa hakemassa alle kymmenen euron geelikynnet länsimaisiin lötköihin kynsiimme, niin näillä sitä napaa kelpaa rapsutella.

IMG_20170213_104522.jpg

With galaxy nails

Emma 爱玛